Tegelzetter met ruime ervaring

Ons team plaatst faience en vloeren in diverse motieven en vormen. U kiest zelf welke tegels u wenst en wij doen als ervaren tegelzetter uit Wuustwezel de rest!

Werken met eigen leveranciers

U kunt opteren om zelf uw leverancier van uw tegels of faience te kiezen of wij kunnen u een aantal betrouwbare partners aanraden. Afhankelijk van de tegelkeuze maken wij een offerte op maat op waarin alle werkuren en materialen verrekend zijn.

Modern of klassiek

Wij hebben jarenlange ervaring en voerden allerhande werken uit in diverse stijlen. Zowel een moderne, strakke vloer als een klassieke wandtegel worden probleemloos door ons geplaatst. Wie dit nodig heeft kan steeds rekenen op correct advies. Wij hanteren betaalbare en eerlijke prijzen en staan garant voor een open communicatie met onze klanten. Bij deze tegelzetter uit Wuustwezel komt u niet voor verrassingen te staan!

Contact

Bel ons gerust of stuur een mailtje om meer info te verkrijgen! Naast onze ruime ervaring als tegelzetter bieden wij u ook diverse andere diensten aan zoals uitvoering van gyproc- en isolatiewerken en algemene renovatiewerken.

bizbook-ARNAUD CARLIER SCHILDERWERKEN
Clikc+