Badkamerrenovatie en sanitaire werken

Het nut van badkamerrenovatie wordt door velen onderschat. Jammer, want door het renoveren van uw badkamer en sanitaire voorzieningen kunt u vaak heel wat besparen op water- en energieverbruik.

Douche en/of bad

Een douche is volledig geïntegreerd vandaag de dag en heel wat badkamers hebben dan ook geen bad meer. Een douche is qua verbruik van water veel voordeliger dan een bad en volgens sommigen ook hygiënischer. Toch heeft het bad ook nog heel wat fans. Zo is een bad ideaal om in te ontspannen na een lange werkdag of na een intensieve training. En voor wie kindjes heeft is het vaak handiger om deze te moeten wassen in een bad dan in een douche. Wij komen vanuit Wuustwezel voor de perfecte installatie!

Een nieuw nut voor uw kamer

Ook voor het totaal omtoveren van het doel van een kamer kunt u bij ons terecht. Zo maken wij van een slaapkamer probleemloos een badkamer of omgekeerd. We plaatsen alle nodige leidingen en afvoeren en zorgen eveneens voor de afwerking. Ook de vloeren kunnen door ons geplaatst worden. Uw badkamerrenovatie verloopt steeds vlot en probleemloos.  

Contact

Benieuwd naar onze kennis en ervaring? Neem dan contact op en vraag naar onze diverse referenties voor badkamerrenovatie.

bizbook-ARNAUD CARLIER SCHILDERWERKEN
Clikc+